Иновативни до последния детайл

Отопление и вентилация в банята.

Вентилатор за баня - Pax Norte

Pax Norte

Pax Norte е автоматичен вентилатор, създаден да работи в различни режими, за да постигне максимален ефект във вашата баня, тоалетна или мокро помещение. Лесен за почистване и поддръжка, той ще работи дълги години дискретно, но гарантирайки 100% свежа среда.

Виж още

Иновативни от самото начало

PAX е шведска компания базирана в Hälleforsnäs in Södermanland. Всички наши продукти се разработват, проектират и произвеждат тук. Предлагаме богат асортимент от вентилационни системи и лири, които превръщат средата в дома ви, в екологична и здравословна, за да изпитате максимален комфорт. Разчитаме на устойчиви модели, съчетаващи  модерен дизайн с ефективна функционалност. Новият ни таймер Momento II ™ е чудесен пример, неговите смарт функции го правят уникален продукт- висок комфорт срещу минимални разходи. 

PAX

PAX е шведска компания базирана в Hälleforsnäs в Швеция, там се разработват, проектират и произвеждат всички наши продукти. Предлагаме богат асортимент от лири и вентилация, които правят средата в дома ви екологична и здравословна. Нашата мисия е да създаваме продукти с изключителен дизайн и функционалност. Чудесен пример е новият Momento II™, който ви позволява да пестите енергия без компромиси в комфорта.